Aukcja Charytatywna dla Kuby!

Wraz z ArtKrak Auction House zapraszamy Was na Aukcję Charytatywną pod patronatem Kasi Rogalskiej-Piekarczyk i Marka Piekarczyka.❤️ Dochód z Aukcji zostanie przekazany na leczenie i rehabilitację naszego Podopiecznego Kuby!

Już dzisiaj serdecznie zapraszamy do udziału w licytacjach. A jeżeli chciecie przekazać obiekty na tę Aukcję, to prosimy o zgłoszenia na adres biuro@artkrak.pl lub przez formularz na stronie https://www.artkrak.pl/sprzedaj/

ArtKrak Auction House, Kasia Rogalska-Piekarczyk i Marek Piekarczyk – Wokalista – bardzo dziękujemy za Wasze wsparcie dla Kuby!❤️❤️❤️

Dostępność: Grafika przedstawia zaproszenie na Aukcję Charytatywną. Na czarnym tle w prawej części zaproszenia umieszczono tekst napisany pomarańczowym i białym fontem. W dolnej części umieszczono logotypy: ArtKrak AuctionHouse w pomarańczowo-szaro-białych barwach, czerwono-granatowe logo fundacji Auxilium oraz białe z zielonym akcentem logo Kasi Rogalskiej-Piekarczyk. W lewej części zaproszenia umieszczono wizerunek Marka Piekarczyka spoglądającego na nas w skupieniu z podniesionym palcem wskazującym prawej dłoni.

Sprawozdawczość za rok 2023

Kochani – właśnie złożyliśmy ostatnie sprawozdanie za rok 2023! Sprawozdania można przeglądać zarówno na naszej stronie internetowej (www.auxilium-fundacja.org.pl/ogloszenia), jak i na portalach sprawozdawczych. • NIW – sprawozdanie OPP https://tiny.pl/dd5bw •