Zapisy na warsztaty „Solna rzeźba” w ramach projektu EtnoPolska 2023: „Z tradycją ku nowoczesności, dziedzictwo Bochni Miasta Soli” w dniu 2 sierpnia 2023 r.

Przed nami kolejne zajęcia w cyklu spotkań z dziedzictwem kulturowym Bochni – Z tradycją ku nowoczesności, dziedzictwo Bochni Miasta Soli”!
Zapraszamy do zapisów na warsztaty „Solna rzeźba”, które odbędą się 2 sierpnia (w środę) o godz. 16.00 w siedzibie Fundacji Auxilium (ul Brzeźnicka 55D, 1 piętro).
Formularz zapisów: bit.ly/3Oamahh

Zajęcia są BEZPŁATNE, otwarte dla wszystkich chętnych. Liczba miejsc jest ograniczona, w związku z czym prosimy o zapisywanie się poprzez formularz, abyśmy mogli przygotować odpowiednią ilość materiałów plastycznych dla wszystkich chętnych.

Ważna informacja! W tym roku zapisujemy się na poszczególne zajęcia z tygodniowym wyprzedzeniem. Zatem wypatrujcie na naszym profilu lub stronie www kolejnych zaproszeń do zapisów.

W razie pytań prosimy o kontakt pod adresem e-mail sylwia@auxilium-fundacja.org.pl lub telefonicznie – tel. 515 061 150

Wstęp wolny – zapraszamy!

Organizator: Fundacja Pomocy Osobom Niepełnosprawnym oraz Dzieciom i Młodzieży Auxilium
Patron medialny: Bochnianin.pl

Projekt „Z tradycją ku nowoczesności, dziedzictwo Bochni Miasta Soli” dofinansowano ze środków Ministerstwa Kultury i Dziedzictwa Narodowego, w ramach programu Narodowego Centrum Kultury: Etno Polska 2023.

Dostępność: Grafika przedstawia plakat z harmonogramem cyklu wydarzeń w ramach projektu EtnoPolska 2023. Na białym tle z prawej strony plakatu pokazany jest fragment wielokolorowego haftu łowickiego. W centralnej części plakatu granatowym fontem zapisano tekst: „Z tradycją ku nowoczesności” i poniżej czerwonym fontem tekst „Dziedzictwo Bochni Miasta Soli”. Poniżej granatowym fontem zapisano program wydarzeń. W dolnej części plakatu umieszczono logotyp organizatora i patrona medialnego projektu.

Dziękujemy za Twoje 1,5%!

Kochani! Bardzo dziękujemy za kwotę 275 000,00 zł, która została przekazana na rzecz naszej fundacji i naszych Podopiecznych w ramach rozliczeń 1,5% za rok podatkowy 2023.