Pomoc dla Zuzi

Zuzia to czteroletnie dziecko, które czeka na Każdą pomoc w związku z jej bardzo rzadką chorobą genetyczną zwaną zespołem Kociego Krzyku. Najważniejszym stał się fakt, że rehabilitacja dziecka cały czas przynosi efekty. Dziewczynka potrzebuje pomocy każdego, kto tylko może choćby w małym stopniu pomóc. Sposób jest bardzo prosty wystarczy przekazać swój jeden procent, który wesprze działania rodziców i pozwoli na dalszą rehabilitację dziecka. Jej droga do tego, aby móc się prawidłowo rozwijać nie była łatwa, ale cały czas rehabilitacja przynosi efekty. Gdy Zuzia miała 3 miesiące udało się jej utrzymywać główkę i obracać z boku na bok, następnym sukcesem stało się siadanie w 9 miesiącu jej życia. Gdy miała 1,5 roku zaczęła raczkować. Dziś mając cztery latka stawia pierwsze kroczki, a to wszystko dzięki tak potrzebnej rehabilitacji. Liczymy, że będziecie Państwo mogli wesprzeć tę małą w osiąganiu kolejnych sukcesów.

Krzysztof Katra Rzecznik Prasowy Fundacji

Radosnych Świąt!

Zarząd Fundacji Pomocy Osobom Niepełnosprawnym oraz dzieciom i Młodzieży AUXILIUM życzy wszystkim Podopiecznym, Wolontariuszom oraz Przyjaciołom Fundacji RADOSNYCH ŚWIĄT!

SERCA DLA PODOPIECZNYCH FUNDACJI AUXILIUM

Akcja „Serca dla podopiecznych fundacji Auxilium” to projekt realizowany przez Fundację Pomocy Osobom Niepełnosprawnym oraz Dzieciom i Młodzieży AUXILIUM, we wsparciu Firm oraz Darczyńców prywatnych. Pomysł zrodził się w listopadzie