Pokaz taneczny „Harry Potter”

Organizatorem imprezy w Hali Widowoskowo-Sportowej była Agata Nizioł. Szkoła tańca Agaty wystawiła pokaz taneczny „Harry Potter” charytatywnie narzecz Michałka Wojasa. Był to debiutancki występ, który zakończył się ogromnym sukcesem nie tylko pod względem kulturalnym i artystycznym ale również pod względem kwoty zebranej do puszki na rzecz Michałka. Ogromna liczba publiczności zgromadzonej w Hali Widowiskowo-Sportowej nie dość że bawiła się świetnie to jeszcze stanęła na wysokości zadania i zagwarantowała sukces zbiórki. Impreza nie była biletowana. Otworzył ją pięknym wierszem poeta KAzimierz Musiał. Pani Agata nie była w stanie ukryć emocji towarzyszących debiutowi. Jako fundacja pragniemy podziękować za zaproszenie. Dziękujemy wolontariuszom, Władzom Miasta, Pani dyrektor MDK Annie Kocot, Staroście Jackowi Pająkowi. Ogromny szacunek dla publiczności.

[dopwgg id=”8″]

Radosnych Świąt!

Zarząd Fundacji Pomocy Osobom Niepełnosprawnym oraz dzieciom i Młodzieży AUXILIUM życzy wszystkim Podopiecznym, Wolontariuszom oraz Przyjaciołom Fundacji RADOSNYCH ŚWIĄT!

SERCA DLA PODOPIECZNYCH FUNDACJI AUXILIUM

Akcja „Serca dla podopiecznych fundacji Auxilium” to projekt realizowany przez Fundację Pomocy Osobom Niepełnosprawnym oraz Dzieciom i Młodzieży AUXILIUM, we wsparciu Firm oraz Darczyńców prywatnych. Pomysł zrodził się w listopadzie