1% za rok 2016 – dziękujemy!

W imieniu zarządu Fundacji oraz wszystkich podopiecznych dziękujemy serdecznie za wszystkie wpłaty 1%, które przekazaliście Państwo naszym Podopiecznym. Kwota, którą zebraliśmy to: 58 519,97 zł. Wszystkie środki zostały już przekazane na subkonta. To ogromna pomoc, która pomoże nam wspierać wszystkich podopiecznych naszej Fundacji. Dziękujemy za pomoc, nie zwalniamy tempa, zaczynamy przygotowania do zbiórki 1% za rok 2017 i po raz kolejny… prosimy byście Państwo pamiętali o naszych Podopiecznych przy okazji rozliczania się z Urzędem Skarbowym za rok 2017! Dziękujemy!!!!

Radosnych Świąt!

Zarząd Fundacji Pomocy Osobom Niepełnosprawnym oraz dzieciom i Młodzieży AUXILIUM życzy wszystkim Podopiecznym, Wolontariuszom oraz Przyjaciołom Fundacji RADOSNYCH ŚWIĄT!

SERCA DLA PODOPIECZNYCH FUNDACJI AUXILIUM

Akcja „Serca dla podopiecznych fundacji Auxilium” to projekt realizowany przez Fundację Pomocy Osobom Niepełnosprawnym oraz Dzieciom i Młodzieży AUXILIUM, we wsparciu Firm oraz Darczyńców prywatnych. Pomysł zrodził się w listopadzie